Denne klassiske vinmarinade giver et delikat anstrøg til
kylling og fisk. Korianderen giver den et peberagtigt pift. Du kan erstatte
korianderen med persille, hvis du ønsker en mere diskret smag i marinaden. Giver
2½ dl
# Ingredienser
4 spsk tør hvidvin
2 spsk citronsaft
6 spsk olie
1 fed knust hvidløg
1 lille rødløg, hakket fint
2 spsk finthakket koriander
2 laurbærblade, knuste
friskkværnet sort peber
* Tilberedning
Kom ingredienserne i et glas eller en mellemstor skål og bland godt.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------