Denne marinadesmag
passer til alt og rækker til knapt 1 kg kød.
#
3 spsk soya
2 spsk friskpresset
citronsaft
2 spsk olie
3 store fed hvidløg
½ tsk friskkværnet
sort peber
et nip cayennepeber
½ tsk salt
*
MARINERING TRIN FOR
TRIN
1. Blend alle
ingredienser i en foodprocessor med skarp kniv, eller brug en stavblender.
Marinaden skal være
så jævn som muligt.
2. Mariner
småstykker, tynde skiver eller portionsstykker.
3. Læg det
marinerede i en frysepose, pres luften ud, og luk til.
4. Mariner et par
timer eller mere.
5. Tør marinaden
grundigt af, når det er tid til at grille. Gem marinaden.
6. Grill på den ene
side, og pensl eller dryp derefter marinaden på, og grill igen.
Gentag, til
marinaden er brugt eller til alt er perfekt grillet.
7. Opbevar marinaden
i køleskab.