Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi
hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk -
prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
175 g fin bulgur
3 spsk olie
4 spsk citronsaft
4 forårsløg
1 grøn peberfrugt,
uden kerner og i tern
4 tomater, i tern
2 spsk bredbladet
persille, finthakket
2 spsk frisk mynte,
fintsnittet
8 sorte oliven, udstenede
salt og peber
friske myntekviste,
til pynt
* Tilberedning
1 Kom bulguren op i
en skål og hæld koldt vand ved, så det dækker.
Lad den stå og
trække i 30 min, eller til bulguren er svulmet op til dobbelt størrelse.
Lad den dryppe af og
pres så meget af vandet ud af den som muligt i et rent klæde.
2 Kom bulguren op i
en skål.
Pisk olie og
citronsaft godt sammen i en skål og krydr med salt og peber.
Fordel dressingen
over bulguren, stil den til side og lad den marinere i 1 time.
3 Snit forårsløgene
fint med en skarp kniv og kom dem i salaten sammen med peberfrugt, tomat,
persille og mynte.
Vend det let sammen
og pynt salaten med oliven og friske myntekviste.
Server straks.
INFO: Tabbouleh er en levantinsk vegetarisk salat lavet for
det meste af finhakket persille med tomater, mynte, løg, bulgur og krydret med
olivenolie, citronsaft, salt og peber. Nogle variationer tilsætter hvidløg
eller salat, eller brug semulje i stedet for bulgur.
Levantinsk: landene ved det østlige Middelhav, Levanten.