Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi
hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk -
prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
2 store modne
avocadoer
saften af 1 lime eller efter behag
2 tsk olie
½ løg, finthakket
1 frisk grøn chili, fx poblano, uden kerner og finthakket
1 fed hvidløg, knust
¼ tsk stødt
spidskommen
1 spsk frisk koriander, fintsnittet
salt og peber
tortillachips, som
tilbehør
dild- eller korianderkviste, til pynt
* Tilberedning
1 Flæk avocadoerne
og vrid de to halvdele fra hinanden.
Stik spidsen af en
skarp kniv i stenene og vip dem ud.
2 Pil avocadoerne,
hak frugtkødet groft og kom det op i en skål (ikke metal).
Pres limen over
avocadoerne og tilsæt olie.
Mos avocadoerne med
en gaffel til en passende konsistens efter behag - guacamolen er lige god, om
den er grov eller fin i konsistensen.
Rør løg, chili,
hvidløg, spidskommen og frisk koriander i og krydr med salt og peber efter
behag. Smag evt. til med ekstra limesaft.
3 Kom guacamolen op
i en serveringsskål og server straks, så dippen ikke misfarves.
Pynt med lidt koriander eller dild og giv tortillachips til.