Disse lækre grillspid er en god måde at få ungerne til at
spise grønsager på. Lad dem sammensætte deres eget favoritspid - det er altid
sjovere at spise noget, man selv har bestemt hvordan skal smage og se ud.
Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 10-12 min.
Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: Rotisseri,
grillspid til rotisseri
# Ingredienser
1 kg kød efter eget valg, fx kylling, oksekød el. tigerrejer
1 squash
12 cherrytomater
6 svampe
12 kartofler
2 rød peber
salt og peber
olie til forstegning
*
I køkkenet
Skær kød og grønsager i ensartede stykker.
Fordel kød og grønsager på spiddene.
Krydr med salt og peber.
Ved grillen
Klargør grillen til direkte, høj varme.
Sæt rotisseri og grillspid med råvarer på grillen, og lad spiddene
rotere i 10-12 min.
Tag spiddene af, når ingredienserne er færdigstegt.
Tips: Lav evt. en krydderiblanding, og vend kødet i den.
Vær opmærksom på, at nogle råvarer skal stege længere end andre. Ønsker du at
sikre, at alle råvarer er færdigstegt samtidig, kan du forstege kødstykkerne,
inden du sætter dem på spiddene.