Grønsager på grill er lækkert alene eller som tilbehør. Her
får du overblik over, hvordan du griller spinat, peberfrugt, artiskok og svampe
med haloumi-ost.
Portioner: 4. Tid: 20 min.
# Ingredienser:
150 g babyspinatblade
200 g grillet rød peberfrugt, i tynde skiver
250 g grillede artiskokker, i halve
60 g grønne oliven
8 portobello svampe (400 g)
400 g haloumi-ost, i tykke skiver
CITRON-BASILIKUMDRESSING:
2 spsk citronsaft
0,8 dl olie
1 fed hvidløg, presset
2 spsk frisk basilikum, i tynde strimler
* Tilberedning
Bland spinatblade, rød peberfrugt, artiskokker og oliven i
en stor skål.
Steg svampene på en varm, oliesmurt grillpande eller på en
havegrill,
dækket løst med alufolie, i ca. 5 min, til de er brune og
møre.
Dæk dem til for at holde dem varme.
Steg osten over stærk varme på en oliesmurt grillpande,
til den er let brunet på begge sider.
Lav citron-basilikumdressingen:
Kom ingredienserne i et glas med skruelåg, og ryst det godt.
Anret champignon og ost på spinatblandingen, og hæld
dressingen over.
Pr. portion: 40,9 g fedt. 2224 kJ
Halloumi er en cypriotisk ost lavet på ko-, fåre- og
gedemælk. Den minder lidt om feta men egner sig vældig fint til at blive stegt
eller grillet.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk