Grillede sommerlige asparges med rucola, parmesan og basilikum – den bedste opskrift. Perfekt grill-tilbehør til sommerens grill-middage.
Forberedelse 15 min. Stegetid 5-6 min. 4 personer
# Ingredienser
24 asparges
olie til pensling
3 spsk olie
2 spsk balsamicoeddike
salt og friskkværnet sort peber
175 g rucolasalat
en stor håndfuld friske basilikumblade
75 g parmesan
* Tilberedning
1. Bræk den nederste grove ende af aspargesene.
Pensl aspargesene med olie, læg dem på stegeristen og grill
dem
direkte over middel varme i 5-6 min, til de har fået mærker
af grillen.
Vend aspargesene en gang under stegningen.
Lad dem køle af og skær dem derefter i stykker.
2. Pisk olie, balsamicoeddike, salt og peber sammen.
Vend salaten, basilikumbladene og aspargesene i dressingen.
3. Lige før serveringen stænkes salaten med dressing og
pyntes med parmesanspåner.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk