Ezme er en salat
eller en salsa, som ofte spises som forret på tyrkiske restauranter. Ezme består
af peberfrugt, tomat, løg og persille. Salaten spises ofte med lavash fladbrød
og haydari.
Ezme spises som en forret,
eller som en salat.
# Ingredienser
4 store tomater
1 rødløg
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 håndfuld frisk bredbladet
persille
1 lille håndfuld frisk
mynte
Dressing:
1 tsk revet citronskal
1 spsk citronsaft
1 tsk honning
1 fed hvidløg, finthakket
1 spsk olie
salt
Topping:
1 håndfuld salatost /
fetaost i tern
*Tilberedning
Skær alle grønsagerne i
små tern om kom dem i en skål.
Hak mynte og persille fint.
Dressing:
Rør dressingen sammen i
en skål og smag til med salt.
Hæld dressingen over salaten
og vend det godt rundt.
Servering:
Drys salaten med salatost
eller fetaost i tern og server.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk