Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4-6 personer
# Ingredienser
85 g brune ris
400 g
flageoletbønner fra dåse, afdryppede (evt baked beans)
100 g usaltede
cashewnødder
3 fed hvidløg
1 rødløg, i skiver
125 g majskerner
1 spsk frisk
oregano, fintsnittet
2 spsk tomatpuré
2 spsk
fuldkornshvedemel
2 spsk solsikkeolie
salt og peber
Tilbehør:
4-6 burgerboller
salatblade
tomatskiver
4-6 skiver ost
* Tilberedning
1 Kog risen mør i en
gryde letsaltet kogende vand i 30 min, eller følg anvisningen på pakken.
Hæld vandet fra og
kom den op i en food processor.
2 Tilsæt bønner,
cashewnødder, hvidløg, løg, majs, tomatpuré, oregano samt salt og peber og
blend det sammen ved hjælp af pulsknappen.
Form farsen til 4-6
lige store burgere og vend dem i mel.
Dæk med film og stil
dem på køl i 1 time.
3 Varm grillen godt
op.
Pensl burgerne let
med olie og grill dem i 5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte og
rygende varme.
Server i de lune
boller sammen med salatblade, tomatskiver og ost.