Med en vegetar bøf lavet af brune ris, flageoletbønner og
krydderier. Denne burger er perfekt, selvom der mangler bacon, som man jo evt
kan undlade
Til 4-6 personer
# Ingredienser
85 g brune ris
400 g flageoletbønner fra dåse, afdryppede
100 g usaltede cashewnødder
3 fed hvidløg
1 rødløg, i skiver
125 g majskerner
1 spsk frisk oregano, fintsnittet
2 spsk tomatpuré
2 spsk fuldkornshvedemel
2 spsk solsikkeolie
salt og peber
Tilbehør:
4-6 burgerboller
salatblade
tomatskiver
4-6 skiver ost
*
I Køkkenet
Kog risen mør i en gryde letsaltet kogende vand i 30 min,
eller følg anvisningen på pakken.
Hæld vandet fra og kom den op i en food processor.
Tilsæt bønner, cashewnødder, hvidløg, løg, majs, tomatpuré,
oregano samt salt og peber og blend det sammen ved hjælp af pulsknappen.
Form farsen til 4-6 lige store burgere og vend dem i mel.
Dæk med film og stil dem på køl i l time.
Ved Grillen
Varm grillen godt op.
Pensl burgerne let med olie og grill dem på grillristen i
5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte og rygende varme.
Server i de lune boller sammen med salatblade, tomatskiver
og ost.