Hvis du kan opdrive små friske poussiner, er disse meget unge, små kyllinger jagten værd. Deres kød er saftigt, sødt og lækkert. De er vildt dejlige! Giver 6
portioner
# Ingredienser
2 tsk friskpresset citronsaft
½ tsk havsalt
75 g usaltet smør
1 spsk revet citronskal
1 tsk finthakket timian
1 tsk finthakket rosmarin
1 fed knust hvidløg
¼ tsk friskkværnet sort peber
6 poussiner
havsalt og friskkværnet sort peber
6 kviste timian
2 citroner skåret i både
2 spsk smeltet smør
kviste af rosmarin og timian til garnering
* Tilberedning
1 Bland citronsaften og saltet, rør rundt for at opløse
saltet,
tilsæt resten af ingredienserne bortset fra poussinerne og
bland det grundigt.
2 Skyl poussinerne under koldt vand og dup dem tørre med
et stykke køkkenrulle.
Gnid dem indeni med salt og peber og lad fingrene glide op
mellem kødet og skindet på brystet og benene, men vær
forsigtig
så skindet ikke går i stykker.
Kom smørblandingen ind under skindet og massér skindet
udenpå,
så smørret fordeles jævnt over bryst og ben.
3 Skub en kvist timian og en citronbåd ind i brysthulen på
hver poussin
og bind benene sammen med et stykke snor.
Pensl poussinerne med smeltet smør og krydr med salt og
peber.
4 Grill over middel varme med brystsiden nedad og under låg.
Vend dem hvert 10.-15. min og steg dem 45-55 min.
Læg poussinerne på et serveringsfad eller tallerkener,
fjern snorene og server med masser af timian og rosmarin.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------