Logo

Marinerede harelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinerede harelår 

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen. Det er på tide at du prøver noget nyt på grillen – PRØV HER
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 35 min (plus 12 timer marinering)

 
# Ingredienser
4 harelår (dybfrost, (à 1,2 kg)
3¾ dl rødvin
3 spsk vineddike
1 laurbærblad
5 peberkorn og salt
2 spsk olie
2 løg
8 skiver stribet flæsk
4 kviste timian
4 kviste merian
stanniol
olie til stanniolen

 
* Tilberedning
1 Skyl harelårene og dup dem godt tørre.

 
2 Rør rødvinen sammen med eddike, laurbærblad, peberkorn, salt og olie.
Lad harelårene marinere heri i ca. 12 timer.

 
3 Pil løgene og skær dem i skiver.

 
4 Bred 4 rigeligt store stykker stanniol ud på køkkenbordet og
pensl dem med olie.
Tag harelårene op af marinaden og læg dem på stanniolen.
Kom løg, 2 skiver flæsk, 1 kvist timian og 1 kvist merian på hver.
luk stanniolen godt til.

 
5 Bag fedtoliepakkerne i ca. 25-35 min i gløderne.
Åbn pakkerne, anret harelårene og server.

 
TIPS: Kan du ikke finde harelår, så brug kyllingelår i stedet.

 
Pr. portion ca. 2545 kJ/609 kcal. 70 g protein, 30 g fedt, 2 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her