Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen. Det er på tide at du prøver noget nyt på grillen – PRØV
HER
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 35 min (plus 12 timer marinering)
# Ingredienser
4 harelår (dybfrost, (à 1,2 kg)
3¾ dl rødvin
3 spsk vineddike
1 laurbærblad
5 peberkorn og salt
2 spsk olie
2 løg
8 skiver stribet flæsk
4 kviste timian
4 kviste merian
stanniol
olie til stanniolen
* Tilberedning
1 Skyl harelårene og dup dem godt tørre.
2 Rør rødvinen sammen med eddike, laurbærblad, peberkorn,
salt og olie.
Lad harelårene marinere heri i ca. 12 timer.
3 Pil løgene og skær dem i skiver.
4 Bred 4 rigeligt store stykker stanniol ud på køkkenbordet
og
pensl dem med olie.
Tag harelårene op af marinaden og læg dem på stanniolen.
Kom løg, 2 skiver flæsk, 1 kvist timian og 1 kvist merian på
hver.
luk stanniolen godt til.
5 Bag fedtoliepakkerne i ca. 25-35 min i gløderne.
Åbn pakkerne, anret harelårene og server.
TIPS: Kan du ikke finde harelår, så brug kyllingelår i
stedet.
Pr. portion ca. 2545 kJ/609 kcal. 70 g protein, 30 g fedt, 2
g kulhydrater
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk