Logo

Grillede vagtler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede vagtler 

 
Pas på ikke at stege disse små, sarte fugle i for lang tid, da de så bliver tørre. Når de er stegt tilpas er de meget saftige og velsmagende. Giver 6 portioner

 
# Ingredienser
1 spsk hakket hvidløg
saften af 1 citron
½ dl tør vermouth
1 spsk enebær, mosede
½ tsk tørret timian
2 tsk salvie
salt og peber efter smag
2 spsk olie
6 vagtler a 100·125 g, flækket langs ryggen så de kan ligge fladt
 
* Tilberedning
1 Bland alle ingredienserne omhyggeligt bortset fra vagtlerne.

 
2 Læg vagtlerne i en glasbageform.
Hæld marinaden over vagtlerne og vend dem godt så de bliver
dækket på begge sider.
Dæk til og sæt dem i køleskab i 1-4 timer eller natten over.

 
3 Grill dem over middel varme med skindsiden nedad i 8-10 min.
Vend dem og steg i 5-6 min mere eller indtil kødsaften er klar.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her