Grillede svampe og rejer på spid med timianmarinade. Nem og velsmagende sommermad. Se opskriften på denne spændende ret her.
4-6 personer
# Ingredienser
250 g mellemstore champignon
150-200 g pillede kæmperejer (evt. frosne)
6-8 bambus grillspid
TIMIANMARINADE:
½ dl olie
¼ dl hvidvinseddike
¼ dl tør hvidvin
½ dl citronsaft
1 fed knust hvidløg
2 tsk sukker
1 spsk friskhakket timian
2 spsk friskhakket persille
1 tsk sød stødt chili
½ tsk salt og lidt peber fra kværn
* Tilberedning
Læg spiddene i vand ½ time før brug.
Rens svampene og skær stokkene af.
Bland ingredienserne til marinaden, giv det hele et opkog og
tilsæt svampene.
Lad dem simre i 4-5 min.
Afkøl svampene i marinaden.
Dryp dem af i en sigte.
Mariner kæmperejerne i den kolde marinade i ca.½ time.
Dryp dem af i en sigte og hæld marinaden ud.
Sæt rejer og svampe på spid.
Læg dem på risten 8-10 cm fra gløderne og
giv dem 2-3 min på hver side.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk