Rød snapper er en meget velsmagende og populær fisk. Køb din
fisk hos en fiskehandler som du har tillid til, så du kan være sikker på, at du
har frisk fisk til denne opskrift.
Giver 4-6 portioner
# Ingredienser
1 lille løg, hakket
1 spsk
farin
½ dl
cidereddike
2 spsk
ketchup
2 spsk gul
sennep
1 spsk
Worcestershire sauce
1 tsk chilipulver
½ tsk havsalt
½ tsk friskkværnet sort peber
¼ tsk stødt nellike
¼ tsk cayennepeber
700 g filet af rød snapper
olie
* Tilberedning
1 Kom alle ingredienserne undtagen fisken og olien i en
lille gryde
og bring dem i kog over middel varme.
Skru ned for varmen og lad det simre ca. 3-4 min mens der
røres
en gang imellem til konsistensen er sirupsagtig.
Kom det igennem en sigte og lad siruppen køle af.
2 Læg snapperfileterne i en glasbageform og dæk dem
fuldstændig
med siruppen med en pensel eller med en ske.
Dæk til og lad del trække i køleskab i 1 lime.
3 Pensl begge sider af fisken let med olie og grill over
middel varme,
mens de pensles med resten af siruppen, 4-5 min på hver side
eller
indtil del er let at pille fisken i flager med en gaffel.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------