Logo

Rød snapper med barbecue glasering

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rød snapper med barbecue glasering 

 
Rød snapper er en meget velsmagende og populær fisk. Køb din fisk hos en fiskehandler som du har tillid til, så du kan være sikker på, at du har frisk fisk til denne opskrift.
Giver 4-6 portioner

 
# Ingredienser
1 lille løg, hakket
1 spsk farin
½ dl cidereddike
2 spsk ketchup
2 spsk gul sennep
1 spsk Worcestershire sauce
1 tsk chilipulver
½ tsk havsalt
½ tsk friskkværnet sort peber
¼ tsk stødt nellike
¼ tsk cayennepeber
700 g filet af rød snapper
olie

 
* Tilberedning
1 Kom alle ingredienserne undtagen fisken og olien i en lille gryde
og bring dem i kog over middel varme.
Skru ned for varmen og lad det simre ca. 3-4 min mens der røres
en gang imellem til konsistensen er sirupsagtig.
Kom det igennem en sigte og lad siruppen køle af.


2 Læg snapperfileterne i en glasbageform og dæk dem fuldstændig
med siruppen med en pensel eller med en ske.
Dæk til og lad del trække i køleskab i 1 lime.


3 Pensl begge sider af fisken let med olie og grill over middel varme,
mens de pensles med resten af siruppen, 4-5 min på hver side eller
indtil del er let at pille fisken i flager med en gaffel.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her