Utrolig nem, hurtig og fin ret med rejer og salsa. Det tager
kun 5 minutter at lave, med hint af chili samt smag af koriander. Se opskriften
her..
4 personer. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 4-5 min.
Grillmetode: Direkte/Indirekte
Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: 8
grillspid
# Ingredienser
Rejer:
500 g rå rejer med skal
4-5 spsk basilikumspesto
Salsa:
½ ananas (grill den evt før udskæring)
1 rødløg
1 rød peberfrugt
1 bdt koriander
½-1 rød chili
saft fra 1 lime
1 spsk mørk sesamolie
salt
*
I køkkenet
Vend rejerne sammen med pesto og kom dem på grillspid.
Skær ananas ud i små tern og kom dem i en skål.
Hak rødløg, peberfrugt, koriander og chili fint og vend det sammen med ananas.
Pres saften fra 1 lime udover, tilsæt sesamolie og smag til med salt.
Ved grillen
Grill rejespiddene i ca. 2 minutter på hver side.
Server rejerne sammen med ananas-salsaen.
Tips: Ønsker du
en mere intens salsa, så kan du grille ananassen en smule.
Prøv også at kombinere retten med grillet tun.