Personer: 4. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 5 min.
Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.
Grilltemperatur: 180 °C. Udstyr: Fiskebakke og blender
# Ingredienser
12 hele krebs
Rucola- og limepesto:
1½ spsk pinjekerner
1½ spsk groftrevet parmesanost
25 g renset rucolasalat
1 lille fed hvidløg
2 spsk friskpresset limesaft
3 spsk olie
4 spsk cremefraiche
salt og peber
*
I køkkenet
Skyl krebsene, og læg de hele krebs på en fiskebakke.
Blend pinjekerner, ost, rucolasalat og hvidløg til en
ensartet masse.
Tilsæt limesaft og olie over et par gange, mens blenderen
kører.
Vend til sidst pestoen med cremefraiche, salt og peber.
Ved grillen
Klargør grillen til direkte, middelhøj varme.
Grill krebsene direkte i ca. 2 minutter på hver side.
Tips: Lad gæsterne selv pille krebsene ved bordet, og server
dem med den friske limepesto, salat og brød.