Server dejlige lammekoteletter direkte fra grillen med en
frisk kartoffelsalat med agurk og skøn mormordressing. En dejlig sommeret.
4 personer. Forberedelse: 45 min. Tilberedning: 10 min.
Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.
# Ingredienser:
4 lammekoteletter
3 spsk olie
1 citron
3 kviste frisk rosmarin
2 fed hvidløg
1 tsk salt
Agurke-kartoffelsalat:
600 g nye kartofler
1 agurk
1 rødløg
100 g fetaost
50 g sorte oliven
4 kviste persille
1 lille bundt dild
1 lille bundt radiser
Mormordressing:
½ dl piskefløde
1 citron
1 tsk sukker
peber
*
I køkkenet
Marinér lammekoteletterne i olie, citronsaft, rosmarin,
presset hvidløg og salt.
Massér marinaden godt ind i kødet.
Lad kødet marinere i et par timer.
Skrub kartoflerne, og kog dem lige netop møre. Afkøl
kartoflerne.
Skær agurken i tynde skiver og løget i tynde både.
Vend kartofler med agurk, løg, fetaost i tern og oliven.
Hak krydderurterne, og halvér radiserne, og vend det i salaten.
Rør fløde med citronsaft, sukker og peber.
Ved grillen
Grill koteletterne ca. 4 min. på hver side.
Servér med agurke-kartoffelsalat, og dryp mormordressing
over.