En lækker hovedret fra det franske køkken. Du kan lave
lammekølle Provençale på ca. 3 timer i alt. Se den bedste opskrift med provençalsk
marinade HER
4 personer
# Ingredienser
750 g lammekød fra kølle eller bov
20 laurbærblade
16 soltørrede tomater i olie
PROVENÇALSK MARINADE:
4 spsk olie
2 spsk rødvinseddike
1 dl rødvin
1 spsk balsamico vineddike
1½ spsk herbes de Provence
1 fed hvidløg, finthakket
½ tsk salt og lidt peber fra kværn
* Tilberedning
Skær kødet ud i 3 cm store tern.
Læg det i en kraftig plastpose.
Pisk marinaden sammen og hæld den ved.
Fordel marinaden og luk posen.
Mariner kødet 3-4 timer i køleskab.
Læg laurbærbladene i varmt vand.
Dryp tomaterne af for olie.
Dryp kødet af i en sigte.
Hæld marinaden ud.
Sæt lammekød, laurbærblade og tomater skiftevis på 4 spid.
Læg spiddene på risten 8-10 cm fra gløderne.
Grill dem 8-10 min. på hver side.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk