Logo

Indiske lammespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indiske lammespid 

 
Krydrede lammespid med vindaloo-marinade. Farverigt, krydret, smagfuldt, saftigt og perfekt til en varm forårs- eller sommeraften med kæresten og gemalen.
4 personer

 
# Ingredienser
700-800 g lammekød fra kølle eller bov skåret ud i 4 cm store tern
2 røde eller gule peberfrugter
2 rødløg

 
VINDALOO-MARINADE:
2½ dl yoghurt naturel
3 spsk hvidvinseddike
2 fed hvidløg, finthakkede
1 spsk groft revet frisk ingefær
1 spsk stødt spidskommen
1 tsk gurkemeje
1 tsk sennepspulver
½ tsk salt
½ tsk kanel
¼ tsk stødt nellike

 
* Tilberedning
Pisk marinaden sammen og hæld kødet ved.
Vend kødet i marinaden og hæld blandingen i en kraftig plastpose.
Luk posen og lad kødet marinere i 3-4 timer i køleskab.
Lad kødet dryppe godt af i en sigte.
Hæld marinaden ud.
Halver peberfrugterne og fjern frø stol og kerner.
Skær dem ud i ca. samme størrelse som kødet.
Skær løgene ud i tynde både.
Stik kød og grønsager skiftevis på spid.
Læg spiddene på en penslet rist 10-12 cm fra gløderne og giv dem 10-15 min. i alt.
Vend dem ofte undervejs.
Hertil passer fx grillede auberginer, løg og kartofler.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her