Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
1 lille løg
450 g magert
lammekød, friskhakket
2 spsk mild karrypasta
2 spsk yoghurt
naturel
solsikkeolie, til at pensle med
Tomatsambal:
3 tomater, uden
kerner og i små tern
et nip stødt koriander
et nip stødt
spidskommen
2 tsk frisk koriander, fintsnittet
salt og peber
Tilbehør:
indiske papadum
chutney
* Tilberedning
1 Kom løget i en
foodprocessor og hak det meget fint.
Tilsæt kødet og
blend videre, til det er finthakket.
I stedet kan man
også rive løget og røre det sammen med finthakket lam.
2 Tilsæt karrypasta
og yoghurt og rør det godt sammen.
Del farsen i 8 lige
store portioner.
Form farsen til otte pølser og sæt dem på metal- eller udblødte træspid.
Sørg for at presse
farsen godt fast, så den ikke falder af spiddet, når det vendes.
Stil dem på køl i
mindst 30 min, eller til de skal grilles.
3 Tomatsambal:
Vend tomat,
krydderier og frisk koriander sammen og krydr med salt og peber.
Lad den trække
mindst 30 min, så smagen kan nå at udvikle sig.
4 Varm grillen godt
op.
Grill spiddene på en
oliepenslet rist i 10-15 min.
Vend dem jævnligt undervejs og pensl dem med lidt olie om nødvendigt.
Server med papadum,
chutney og tomatsambal.