Logo

Burger med lammekød og feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burger med lammekød og feta

 

To ting, jeg elsker: Lam og burger. Er du ikke så vild med lammekød, kan burgeren selvfølgelig laves med hakket oksekød

Til 4-6 personer

 

# Ingredienser

450 g lammekød, friskhakket

225 g feta, smuldret

2 fed hvidløg, knuste

6 forårsløg, fintsnittede

75 g svesker, hakkede

25 g pinjekerner, ristede

50 g frisk fuldkornsrasp

1 spsk frisk rosmarin, hakket

1 spsk solsikkeolie

salt og peber

 

TILBEHØR

4 små focacciaboller

tzatziki

*

 

I Køkkenet

Kom det hakkede lam op i en stor skål sammen med feta, hvidløg, forårsløg, svesker, pinjekerner og rasp.

Bland det godt sammen, og sørg for at lammet ikke klumper.

 

Tilsæt rosmarin, salt og peber, ælt det godt sammen og form farsen til 4-6 lige store burgere.

Dæk med film og stil dem på køl i 30 min.

 

Ved grillen

Varm grillen godt op.

Pensl burgerne let med olie og grill i 4 min, pensl dem med resten af olien og vend dem.

Grill videre i 4 min, eller til de er stegt, som du bedst kan lide dem.

Server straks i lune focacciaboller og med tzatziki til.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her