Lav lækker grillmad med sommerens friske
råvarer. Få grill-opskrifter med kød, fisk, grønt og frugt. Bliv inspireret til
lækker mad på grill eller i ovngrill HER.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 15 min
# Ingredienser
8 kyllingelår
salt og peber
paprika
3 bdt. blandede krydderurter
1 løg
1 fed hvidløg
4 spsk olie
stanniol
* Tilberedning
1 Skyl kyllingelårene, dup dem godt tørre og
krydr med salt, peber og paprika.
2 Skyl krydderurterne, slyng dem tørre og hak dem fint.
Pil løg og hvidløgsfed og skær dem i fine tern.
3 Rør olien sammen med krydderurterne og
løg-hvidløgsternene.
4 Smør et tykt lag af krydderblandingen på kyllingelårene og
pak dem ind i et rigeligt stort stykke stanniol.
5 Læg pakkerne ned i gløderne og lad dem bage heri i ca. 15
min.
Fjern stanniolen efter stegningen, anret kyllingelårene og
server.
Pr. portion ca. 3046 kJ/72B kcal. 66 g protein, 50 g fedt, 1
g kulhydrater
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk