Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
50 g fin bulgur
450 g kalkunkød,
friskhakket
1 spsk appelsinskal, fintrevet
1 rødløg, finthakket
1 gul peberfrugt,
uden kerner og i meget små tern
25 g mandelflager,
ristede
1 spsk frisk
estragon, fintsnittet
1-2 spsk
solsikkeolie
salt og peber
Tilbehør:
4 burgerboller
tomatrelish (se en god opskrift her)
salatblade
tomatskiver
løgringe
* Tilberedning
1 Kog bulguren i en
gryde letsaltet kogende vand i 10-15 min, eller ifølge anvisningen på pakken.
2 Lad bulguren
dryppe af og kom den op i en skål sammen med kalkunkødet. appelsinskal, løg,
gul peberfrugt, mandelflager, estragon samt salt og peber.
Ælt det godt sammen
og form farsen til 4 lige store burgere.
Dæk med film og stil
dem på køl i 1 time.
3 Varm grillen godt
op.
Pensl burgerne let
med olie og grill dem i 5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte.
Server i de lune
boller sammen med tomatrelish og salatblade, og med tomatskiver og løgringe
til.