Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
4 store
kyllingebrystfileter uden skind og ben
8 lange, stive
kviste frisk rosmarin (efter behag)
majsolie, til at pensle med
salt og peber
Yoghurtsauce:
3 dl græsk yoghurt
2 fed hvidløg,
knuste
saften af ½ citron
1 spsk friske
krydderurter, fx oregano, dild, estragon eller persille, finthakkede
Tilbehør:
friskkogt basmati ris
strimlet romaine salat
citron både
* Tilberedning
1 Sauce: Kom
yoghurt, hvidløg, citronsaft, krydderurter samt salt og peber op i en skål og
rør det godt sammen.
2 Skær kyllingen i
ca. 4 cm store tern.
Tilsæt yoghurtsaucen
og vend det godt sammen.
Dæk med film, stil det på køl og lad kyllingen marinere i ca 1 time.
3 Varm grillen godt
op.
Sæt
kyllingestykkerne på 8 flade, smurte metalspid, udblødte træspid eller
rosmarinstilke og læg dem på et smurt fad.
4 Grill spiddene i
ca. 15 min, eller til de er smukt grillede og gennemstegte.
Vend dem ofte
undervejs og pensl dem samtidig med marinaden.
5 Kom resten af
marinaden op i en gryde og varm den forsigtigt igennem til lige under
kogepunktet. Den må ikke koge, da den i så fald vil skille.
Server spiddene med
citronbåde og på et leje af ris og salat.
Giv yoghurtsaucen
til ved siden af.