Se den dejlige opskrift på grillede kødboller på spyd, der
laves med en lækker fars, som grilles ved direkte varme i cirka 10 minutter. Partymad til 8 personer
# Ingredienser
4 urtekrydrede rå pølser af svinekød
125 g hakket oksekød
75 g rasp
1 løg, finthakket
2 spsk friske blandede krydderurter, fx persille, timian og
salvie, hakkede
1 æg
salt og peber
solsikkeolie, til at pensle med
*
I Køkkenet
Fjern pølseskindene. kom kødet fra pølserne op i en stor
skål, og skil det let med en gaffel.
Tilsæt oksekød, rasp, løg, urter og æg. Krydr med salt og
peber, og rør det godt sammen med en træske.
Tril farsen til boller på størrelse med en golfbold med
hænderne.
Sæt hver bolle på et spid eller en cocktailpind og pensl dem
med olie.
Ved Grillen
Varm grillen godt op.
Grill dem på grillristen ved jævn-stærk varme i 10 min,
eller til de er gennemstegte.
Vend dem jævnligt undervejs, og pensl om nødvendigt med
ekstra olie.
Læg dem på et stort serveringsfad, og server straks.