Logo

Grillet carne adovada

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet carne adovada 

 
Titlen på denne opskrift kan groft sagt oversættes til "svinekød med chili". De 24 chilier gør den virkelig stærk, selv uden chilifrøene. Den er omtrent lige så stærk som Tabasco. Marinaden kan laves som en sauce, der er god til omeletter og som vil tilfredsstille de fleste chili fans.
Giver 4 portioner
 
# Ingredienser
900 g svinemørbrad
24 tørrede røde chilipebere
2 spsk baconfedt
250 g løg skåret i terninger
4 fed hakket hvidløg
2 spsk hvedemel
1 tsk havsalt
½ tsk stødt mexicansk oregano
2¼ dl tomatjuice
cremefraiche og limebåde til garnering

 
* Tilberedning
1 Skyl chilierne og fjern stilke og frø.
Læg dem i en gryde, dæk dem med vand og kog dem i 30 min.
Hæld vandet fra og kom de blødgjorte chilier i en krydderikværn.

 
2 Varm baconfedtet og sauter løg og hvidløg.
Tilsæt mel og rør det til en glat pasta.
Tilsæt chili, salt, oregano og tomatjuice og lad det simre i 30 min
med omrøring ind imellem.

 
3 Skær svinemørbraden i 1 cm tykke skiver.
Læg dem i en glasskål.
Mariner dem i den røde chilisauce i køleskabet natten over.

 
4 Grill kødet over middel varme, 5-7 min på hver side eller
til det er stegt som du ønsker det.
Server med æg eller i en tortilla (som en blød taco)
garneret med cremefraiche og limebåde.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her