Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen. Det er på tide at du prøver Fiesta mexicana på grillen –
PRØV HER - på foto ses også Farserede peperoni
Til 8 portioner. Tilberedningstid: ca. 25 min
# Ingredienser
12 røde peperoni
12 grønne peperoni
1 kg blandet, hakket kød
salt og sort peber
chili pulver
200 g fed friskost
4 spsk hvidløgsolie
* Tilberedning
1 Gør peperonierne i stand og skær dem op på langs.
Fjern kernerne, skyl peperonierne og dup dem tørre.
2 Krydr det hakkede kød med salt, peber og chilipulver efter
smag og
bland friskosten i. Ælt det hele til en jævn masse.
3 Fyld denne masse i de opskårne peperonier og glat
overfladen.
Pensl det hele med hvidløgsolie og
steg peberfrugterne i ca. 18 min på grillen.
Pr. portion ca. 2059 kJ/490 kcal 28 g protein, 35 g fedt,5 g
kulhydrater
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk