En æggekage tilberedt på din grill, hvor pulled pork
rester anvendes som ingrediens. Tager kun ca 20 minutter at tilberede.
Personer: 6. Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 20 min.
Grillmetode: Direkte. Udstyr: Stegepande.
Optænding - gas: Lav. Optænding - kul: ¾ grillstarter.
Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 200 °C.
# Ingredienser
10 æg
1 dl mælk
1 bdt forårslåg
10 små tomater
1 stor rødpeber
salt og peber
pulled pork (evt. rester fra dagen før)
frisk timian
evt. grillstegt bacon og BBQ-sauce
*
I køkkenet
Hak alle grønsager i små tern/strimler.
Pisk æg og mælk, tilsæt derefter salt og peber.
Hæld de hakkede grønsager og halvdelen af timian i – og til
sidst pulled pork.
Rør det sammen.
Ved grillen
Varm panden let op.
Tilsæt olie til den varme pande, og hæld æggeblandingen i
panden.
Luk låget, og grill æggekagen i ca. 15 – 20 min.
Tips: Sæt undervejs et par gange en palet i bunden af
panden, så det flydende æg løber mod bunden. Pynt med frisk timian. Server evt.
med grillstegt bacon og BBQ-sauce.