Denne wrap er en kulinarisk ret lavet med et blødt fladbrød
rullet rundt om et fyld. De sædvanlige fladbrød er hvedetortillaer, lavash
eller pita; fyldet er grillet oksekød
med guacamole og tomatsalsa.
Forberedelsestid 10 min
/ Stegetid 10-15 min / 4 portioner
Gas Direkte medium
varme / Kul Direkte
# Ingredienser
650 g skært oksekød
skåret i 2,5 cm tykke skiver, uden fedt
1 spsk knuste, sorte
peberkorn
lidt lys olie
Som tilbehør
serveres:
4 bløde
hvedetortillaer
4 spsk guacamole
4 spsk tomatsalsa
4 spsk syrnet fløde
1 håndfuld små
salatblade
* Tilberedning
1. Læg kødskiverne
på et stykke husholdningsfilm, og
drys de knuste
peberkorn over.
Løft kødet, ryst det
lidt, læg det ned på den anden side, og
tryk peberkornene,
der dryssede ned på filmen, fast på den anden side.
2. Pensl
kødstykkerne med lidt lys olie, og grill dem over direkte,
medium varme i 10-15
min; vend dem en gang undervejs.
Tag kødet af
grillen, dæk det med alufolie, og lad det hvile 5-10 min,
før det skæres ud på
tværs af fibrene.
3. Grill
tortillaerne et par sekunder på hver side, så de
lige netop bliver
gennemvarme - pas på, de ikke når at
blive sprøde og
dermed svære at rulle sammen!
Læg kødstrimlerne på
de lune tortillaer, arranger 1 spsk guacamole,
tomatsalsa og syrnet
fløde og nogle salatblade på hver.
Rul sammen og
server.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk