Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.
Opskriften er
beregnet til 4 personer
#
4 rumpsteaks
2 spsk rapsolie
1 spsk konc. tomatpuré
2 spsk syltede grønne peberkorn
2 spsk sherry
2½ dl fløde
salt og peber
*
Rapsolien varmes op i en pande, og kødet steges i 2 minutter
på hver side.
Derefter pakkes det ind i alufolie og lægges i en 80 °C varm
ovn.
Varm tomatpureen op på panden med kød saften og tilsæt
sherryen.
Kom fløde og peberkorn i og smag til med salt og peber.
Ret an på tallerkener og server med saucen.
Hertil passer kartofler i alle variationer.
Tip til tilbehør: Scamorza-kartofler
#
4 kartofler
100 g italiensk scamorza-ost
25 g parmesan
½ bdt purløg
3 spsk piskefløde
20 g blødt smør
1 spsk grov dijonsennep
salt og peber
*
Skyl kartoflerne, pak dem ind i alufolie og bag dem en time
ved 250 °C i ovn, til de er møre (mærk efter med en gaffel).
Fjern alufolien og grill kartoflerne i yderligere 10
minutter.
Riv i mellemtiden parmesanen og skær scamorzaen i tern.
Halver kartofler og lad dem køle af.
Udhul kartoflerne, uden at skrællen beskadiges.
Rør kartoffelmosen grundigt med fløde, smør, sennep og
parmesan.
Tilsæt scamorza og purløg og smag til med salt og peber.
Kom fyldet i de udhulede kartofler og bag dem 10-15 minutter
på grill eller i ovn.