Ved tilberedning i pande
steges et minut mere end på grill, på begge sider.
Opskriften er
beregnet til 4 personer
#
4 medaljoner af mørbrad a ca. 200 g
400 g oksebryst
1 porre
1 stor gulerod
1 løg
1/4selleri
1 spsk salt
*
Pil og hak løg, gulerod og porre.
Kom grønsagerne i en gryde, tilsæt 2 liter vand og 1 spsk
salt og bring det i kog.
Skru ned for varmen.
Kom oksebrystet i gryden, sørg for at det er dækket af
vandet, og lad det simre i en time.
Det må ikke koge.
I mellemtiden skæres med en trancherkniv et ca. 2,5 cm bredt
kryds midt i hver medaljon.
Det møre oksebryst skæres i fire ens stykker, ca. 2,5 cm
brede, og disse lægges ind i medaljonerne. Hvis der er oksebryst tilovers,
skæres det fra.
Medaljonerne krydres med salt, peber og lidt sukker og
grilles ved høj varme ca. 3 minutter på hver side.
TIP til tilbehør: Ciabatta med hjemmerørt kryddersmør.