Amerikanerne har været grillentusiaster i mange år og har udviklet en række spændende retter, der med tiden er blevet sande klassikere.
Forberedelse 10 min. Stegetid 12-16 min. 4 personer
# Ingredienser
650 g magert hakket oksekød
2 fed hvidløg, knust
1 spsk Worcestershire sauce
225 g cheddarost i tynde skiver (evt.)
salt og peber
4 burgerboller eller sprøde boller skåret igennem
løgringe, tomatskiver, salatblade, mayonnaise, sennep,
ketchup, syltede agurker som tilbehør
* Tilberedning
1. Bland hakket kød, hvidløg, løg, Worcestershire sauce og
godt med salt og peber sammen i en stor skål.
Del kødet i fire og form det til hakkebøffer.
2. Grill bøfferne direkte i 12-16 min, til de er
gennemstegte.
Vend dem en gang under stegningen.
Hvis du vil lave cheeseburgere, lægges osten oven på
bøfferne
de sidste 2-3 min af stegetiden.
Rist burgerbollerne 2-3 min ved at lægge dem med den
skårne side nedad rundt om bøfferne.
3. Læg salat, tomat og andet tilbehør efter smag på den
nederste halvdel af burgerbollerne.
Læg hamburgere ovenpå og derefter den øverste halvdel af
bollerne.
Server straks.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk