Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.
Opskriften er
beregnet til 4 personer
800 g højreb
4 tomater
4 skiver bacon
8 spsk rapsolie
2 spsk dijonsennep
1 spsk sort peber, stødt
groft havsalt
*
Rør rapsolie, sennep og peber sammen og smør højrebet med
blandingen.
Grill kødet ved høj varme på alle fire sider i 4 minutter på
hver side.
Skær et kryds i hver tomat, læg en skive bacon på og lad
tomaterne grille med de sidste 5 minutter.
Lad kødet hvile et øjeblik efter stegning og skær det så i 4
lige store skiver.
Strø havsalt på og server sammen med tomaterne.
Tip til tilbehør: Rosmarinkartofler
#
4 mellemstore kartofler
4 spsk rapsolie
1 bdt rosmarin
salt og peber
*
Skyl kartoflerne grundigt, skær dem igennem på langs og læg
dem på en velsmurt bageplade med snitfladen opad.
Drys rundhåndet med salt, peber og rosmarin.
Bag dem i ovnen ca. 30 minutter ved 200 °C.
Når skrællen er sprød og gyldenbrun, er kartoflerne klar til
servering.