Flank steak er en overset udskæring, men det er et stykke
kød, der virkelig smager fantastisk. Kødet bliver super mørt og med en enorm
smag og kraft.
Godt til 4 personer.
# Ingredienser
1 flank steak
1 broccoli
1 rødløg
1 dl eddike
1 dl sukker
1 dl vand
1 glas peberfrugtkompot
1 potte frisk brøndkarse
* Tilberedning
Flank steaken grilles ved direkte varme i 8-10 min på hver
side.
Krydres med salt og peber og trækker færdig i 10 min.
Broccolien skæres på langs og grilles møre i 2 min på hver
side.
Rødløgene skæres i både og
der koges en lage af eddike, sukker og vand.
Lad bådene af rødløg koge med i 10 min.
Anret den friske brøndkarse ud over retten.
Serveres med en kold peberfrugtkompot og et godt groft brød
til.
Flap steak eller flap meat, som det også kaldes er lidt i
samme boldgade
som en flanksteak - men hvor flanksteak er lidt mere fast og
kødfuld.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk