Coleslaw er et lettere
tilbehør til hakkebøffen end kartofler og sauce. Her får du opskriften på en
nem coleslaw, du kan servere som tilbehør til din bøf.
Portioner·4. Tid: 25 min
#
Ingredienser
2 spsk
barbecuesauce
1 spsk
Worcestershire sauce
1 spsk honning
1 frisk, lang rød chili, hakket fint
1 fed hvidløg, presset
4 x 200 g entrecôte
COLESLAW:
2 spsk mayonnaise
1 spsk hvidvinseddike
160 g hvidkål, i tynde strimler
160 g rødkål, i tynde strimler
1 mellemstor gulerod (120 g), revet groft
3 forårsløg, i tynde skiver
* Tilberedning
Bland de to slags sauce, honning, chili og hvidløg i en stor
skål.
Vend kødet godt i honningblandingen.
Lav coleslaw-salaten:
Kom mayonnaise og eddike i et glas med skruelåg, og ryst det
godt.
Bland dressingen med kål, gulerod og forårsløg i en stor
skål.
Ryst skålen for at blande det hele.
Steg bøfferne på en varm, oliesmurt grillpande eller på en
havegrill,
til de er brune på begge sider og stegt som ønsket, ca. 2x5
min.
Server bøfferne med coleslaw.
Pr. portion: 15,2 g fedt, 1605 kJ.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk