Genopfind din næste burger med denne bøf-sammensætning ...
Kombiner ost, peberrod, løg og bacon; Bland godt og rul bacon om. Til 4 personer
# Ingredienser
450 g magert oksekød, friskhakket
4 løg
2-4 fed hvidløg, knuste
2-3 tsk frisk peberrod, fintrevet
8 skiver mager bacon
2 spsk solsikkeolie
4 skiver ost
peber
4 burgerboller
*
I Køkkenet
Kom kødet op i en stor skål.
Riv det ene af løgene fint og kom det op til kødet.
Tilsæt hvidløg, peberrod og peber og ælt det godt sammen med
kødet.
Form farsen til 4 lige store burgere.
Pak hver burger ind i 2 skiver bacon, dæk med film og stil
dem på køl i 30 min.
Skær resten af løgene i skiver.
Ved Grillen
Varm grillen godt op.
Varm olien op på en pande.
Tilsæt løgene og steg dem ved jævn varme i 8-10 min under
jævnlig omrøring, til de er gyldne.
Lad løgene dryppe godt af på et stykke køkkenrulle og hold
dem varme.
Grill burgerne på grillristen i 3-5 min på hver side, eller
til de er gennemstegte.
Læg en skive ost på hver burger i det sidste minut af
stegetiden.
Lun de flækkede boller på grillen, læg dem sammen med kødet
og server straks.