Den bedste opskrift på store rejer på grill med parmaskinke.
De skønne grillede rejespid, kan serveres som forret, frokost eller let
aftensmad.
Forberedelse 15 min. Stegetid 6 min. Til 4-6 personer
# Ingredienser
24 store rejer, pillede og uden tarmstreng
2 fed hvidløg, finthakkede
1 spsk hakket frisk dild eller ¼ tsk tørret
1 spsk hakket frisk estragon eller ¼ tsk tørret
12 skiver prosciutto / parmaskinke
* Tilberedning
1. Hvis der bruges bambusspid, lægges de i koldt vand i
mindst ½ time.
Vask og tør rejerne.
Læg dem i en skål sammen med hvidløg, dild, estragon, salt,
peber og
olie (vær forsigtig med saltet, da prosciutto kan være ret
salt).
Vend rejerne godt i marinaden.
Skær prosciuttoskiverne over på langs.
Pak hver af rejerne ind i en halv skive prosciutto.
2. Sæt rejerne på spid med en smule afstand.
Grill dem direkte over middel varme i 5-6 min, og vend dem
en gang under stegningen, til de er lyserøde og faste.
Server straks.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk