Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
4
kyllingebrystfileter a ca. 175 g uden skind og ben, i 2½ cm tern
1¼ dl olie
fintrevet skal og
saft af 1 citron
2 fed hvidløg,
finthakkede
2 tsk tørrede røde
chiliflager
salt og peber
nogle kviste
bredbladet persille, til pynt
* Tilberedning
1 Kom
kyllingeternene op i et stort, fladbundet fad (ikke metal).
Pisk olie,
citronskal og -saft, hvidløg og chiliflager sammen i en lille skål.
Smag til med salt og
peber.
2 Hæld marinaden
over kyllingen og vend det godt sammen.
Dæk med film, stil
det på køl og lad kyllingen marinere i op til 8 timer.
3 Varm grillen godt
op.
Lad kyllingen dryppe
af, men gem marinaden.
Sæt kyllingen på
udblødte træspid og grill dem i 6-10 min, eller til de er gennemstegte.
Vend dem jævnligt
undervejs og pensl dem samtidig med marinaden.
Anret dem på et fad
og server straks, pyntet med persillekviste.
INFO: Arrabbiata betyder vred på italiensk. Arrabbiata-sauce,
eller sugo all'arrabbiata, er en krydret sauce til pasta lavet af hvidløg,
tomater og tørrede røde chilipepper kogt i olivenolie. Saucen stammer fra
Lazio-regionen omkring Rom. Tilnavnet har denne ret fået takket være den
styrke, saucen opnår, idet den tilføres chili.