Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen. Det er på tide at du prøver noget nyt på grillen – PRØV
HER
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 20 min
# Ingredienser
750 g kyllinge- eller kalkunbrystfilet
100 g kogte kartofler
3 æg
salt og peber
skræl af ½ økologisk citron
2 spsk krydderurter, hakkede
2 tsk sojasauce
2 tsk risvin
1 tsk Maizena
2½ dl fjerkræfond
2½ dl piskefløde
½ mango
2 tsk karry
1 spsk vineddike
2 spsk flødeskum
krydderurter til pynt
* Tilberedning
1 Skyl fjerkrækødet, dup det tørt og skær det i grove tern.
Kør det så gennem kødhakkeren sammen med de pillede
kartofler.
2 Blond kødfarsen med æggene og ælt den sammen med salt,
peber,
citronskal, de hakkede krydderurter, sojasauce, risvin og Maizena.
3 Form flade karbonader af farsen og steg dem på grillen i 5
min på hver side.
4 Dip: Kom fjerkræfond og fløde i en gryde.
5 Skræl den halve mango og skær den i grove tern.
Kom disse i fjerkræfløden og lad det hele koge ind til en
tredjedel.
Purér det og gnid det gennem en sigte.
6 Smag saucen til med karry og vineddike.
Vend flødeskummet i og server dippen til fjerkrækarbonaderne.
Anret det hele pyntet med krydderurter.
Pr. portion ca. 2727 kJ/623 kcal. 54 g protein, 29 g fedt,
13 g kulhydrater
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk