Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi
hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk -
prøv selv.
Til 6 personer
# Ingredienser
450 g faste, modne
tomater
1 frisk jalapeño-chili eller en anden lille, stærk chili
2 tsk god olie
1 fed hvidløg, knust
revet skal og saft
af 1 lime
1 nip sukker
4 spsk frisk
koriander, fintsnittet
salt
friske
korianderkviste, til pynt
* Tilberedning
1 Skær tomaterne i
meget små tern med en skarp kniv og kom dem op i en skål sammen med saft og
kerner.
Flæk chilien, fjern
kernerne og hak frugtkødet meget fint.
Kom den op til
tomaterne.
2 Tilsæt alle øvrige
ingredienser, krydr med salt og vend det godt sammen.
3 Kom salsaen op i
en lille serveringsskål (ikke metal), dæk med film og lad den stå og trække ved
stuetemperatur i 30 min, så smagen kan udvikle sig.
Stil derefter
salsaen på køl, hvis den ikke skal serveres med det samme.
Den kan holde sig op
til 2-3 dage på køl, men husk at tage den ud 1 time før serveringen, da den
smager bedst ved stuetemperatur.
Server pyntet med
frisk koriander.