En ribeye steak skal være medium tilberedt, mør og saftig,
og så skal den serveres med kryddersmør og lidt godt tilbehør. En grillet ribeye
er bare godt!
4 personer
# Ingredienser
4 ribeye-steaks a 200 g
1 tsk olie
KRYDDERSMØR:
60 g smør
½ tsk cayennepeber
1 forårsløg
1 spsk koriander, finthakket
1 tsk persille, finthakket
1 tsk limesaft
1 tsk salt
friskkværnet sort peber
* Tilberedning
Kryddersmør: Bland alle ingredienserne i en blender eller
foodprocessor.
Form smørret til en pølse og pak den ind i alufolie.
Læg den i køleskabet indtil den skal bruges.
Varm grillen op.
Pensl grillen med olie og grill kødet på direkte varme
5-7 min på hver side afhængig af tykkelse.
Lad kødet hvile 5 min før den serveres med
en skive af kryddersmørret på hver steak.
Serveres med fx grillede løg og kartofler.
Energi pr. pers.: 3790 kj/910 kcal. Protein: 22% 50 g. Fedt
45% 45 g. Kulhydrat: 33% 73 g.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk