Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste mayo, dip, saucer, marinader, glaseringer,
salsaer, rubs og opskrifter. Tjek det selv ud her
Portion: 1. Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 10 min.
Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Middel.
Grilltemperatur: 200 °C
# Ingredienser
½ bundt estragon
½ citron
2 dl god mayonnaise
salt og peber
*
I køkkenet
Skyl og slyng estragonen, og hak den fint. Del citronen.
Pres saften af den grillede, halve citron, og rør saften
sammen med mayo og estragon.
Smag til med salt og peber.
Ved grillen
Klargør grillen til direkte, høj varme.
Læg citronen på risten og grill den på skærefladen, så den
får grillstreger.
Estragonmayo helt fra
bunden
# Ingredienser
1 dl pasteuriseret æggeblomme
1 citron
rapsolie
salt og peber
frisk estragon
*
Æggeblomme og citronsaft blandes, og de piskes sammen.
Tip skålen lidt, og pisk, imens der hældes lækker rapsolie
ved.
Bliv ved til en tyk konsistens er nået.
Smag til med salt, peber og masser af frisk estragon.