Her er den bedste opskrift på glaserede skinkemignoner. De
bliver glaseret i bl.a. hoisinsauce og serveret med grillede forårsløg og
kartofler
4-6 personer
# Ingredienser
2 skinkemignoner à ca. 350 g
HOISINGLASERING:
2 spsk
hoisinsauce
2 spsk olie
1 spsk
soyasauce
1 spsk risvin eller halvtør sherry
* Tilberedning
Skær skinkemignonerne ud i 3 cm tykke medaljoner.
Tryk dem lidt flade med håndroden.
Rør ingredienserne til glaseringen sammen.
Pensl kødet på begge sider.
Læg medaljonerne på en penslet rist 8-10 cm fra gløderne.
Grill dem 5-6 min på begge sider og pensl med glaseringen
undervejs.
Tilbehør: Grillede forårsløg og kartofler.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk