Grillet melon giver en ny dimension til den klassiske
kombination af melon og lufttørret skinke. Melonen får en dybere smag med mere
sødme. Brug en åben grill med kul, eventuelt en gasgrill.
4 portioner
#
1 cantaloup eller honningmelon
strøsukker
8 skiver parma eller serranoskinke, eller evt. jamón ibérico
*
1. Skær melonen i fire eller otte dele, alt efter hvor stor
den er.
Læg stykkerne til side.
2. Lad kullene brænde ned, til gløderne er grå.
Kontroller varmen, der skal være meget stærk.
Dyp melonskiverne i sukker på begge sider.
Gør det, lige inden de skal grilles, da sukkeret ellers
smelter på melonen.
3. Grill skiverne i ½-1 min. på hver side direkte over
gløderne.
Det må ikke tage meget længere tid, da sukkeret så kan
begynde at brænde.
Server de friskgrillede melonskiver med lufttørret skinke og
evt. grillet hvidløgsbrød.