Logo

Tomatsauce - hjemmelavet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatsauce - hjemmelavet

 

Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

1 spsk smør

2 spsk olie
1 løg, hakket

1 fed hvidløg, finthakket
1 dåse hakkede flåede tomater eller 450 g friske tomater, flåede

1 spsk tomatpuré

1 dl rødvin

1½ dl grønsagsbouillon
½ tsk sukker

1 laurbærblad

salt og peber

 

* Tilberedning

1 Smelt smørret sammen med olien i en stor gryde ved jævn varme, tilsæt løg og hvidløg og svits det under jævnlig omrøring i 5 min, eller til løget er klart og begyndt at blive gyldent.

 

2 Tilsæt resten af ingredienserne og krydr med salt og peber.

Bring det i kog, skru ned for blusset og lad saucen simre ved ganske svag varme i 30 min, eller til den er tyknet.

 

3 Tag gryden af varmen, fjern laurbærbladet og kom saucen op i en foodprocessor eller blender og blend den glat.

Alternativt kan saucen også passeres igennem en nylonsigte - brug en træske til formålet.

 

4 Varm saucen op, hvis den skal serveres med det samme, eller stil den til side og varm den op umiddelbart inden serveringen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her