Logo

T-bone steak, klassisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

T-bone steak, klassisk

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 T-bone steaks, ca. 3 cm tykke

4 spsk hvidløgspulver

4 spsk løgpulver

2 spsk sort peber, stødt

2 tsk salt

1 spsk rosenpaprika

1 spsk muscovadosukker

4 spsk rapsolie

*

Bland krydderierne godt, gnid dem grundigt ind i kødet og lad det marinere i mindst 2 timer. Opvarm rapsolien på to pander (helst steak-pander) og steg T-bone-steakene i 5 minutter på hver side.

Tag kødet af panden og lad det hvile i 5 minutter pakket ind i alufolie.

 

Tip til tilbehør: Bagte kartofler med krydderurtekvark

#

4 mellemstore kartofler

4 spsk rapsolie

100g kvark

2 spsk cremefraiche

1 lille løg

2 spsk hakket purløg

salt og peber

*

Skyl kartoflerne grundigt, skær et snit i dem på langs og strø salt på.

Smør 4 stykker alufolie med olien og pak kartoflerne ind.

Grill dem ca. 40 minutter over indirekte varme ved ca. 200 °C eller i ovnen.

Pil løget, hak det fint og kom det og purløget i kvarken, tilsæt salt og peber og bland godt.

Luk kartoffelpakkerne op foroven.

Tryk forsigtigt kartoflerne åbne med en gaffel, kom kvarkfyldet i og server.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her