Logo

T-bone steak fyldt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

T-bone steak fyldt

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

2 T-bone steaks, ca. 3 cm tykke

100 g gouda, revet

2 estragon kviste, finthakkede

2 oreganokviste, plukkede

2 spsk dijonsennep

salt og peber

*

Skær en lomme i hver T-bone steak med en skarp kniv.

Bland gouda, estragon, oregano og dijonsennep og fyld det i lommen.

Lommen kan lukkes med en tandstikker, men mere originalt kan det gøres med en champagneprop, som man ganske enkelt skubber ind i åbningen.

Kødet krydres med salt og peber og steges 8 minutter på hver side på en varm pande.

Lad kødet hvile et øjeblik før servering.

 

Tip til tilbehør: djævlemajs

#

4 majskolber

120 g blødt smør

¼ tsk cayennepeber

¼ tsk chilipulver

1 spsk limesaft

1 spsk persille, hakket

salt

*

Rør 100 g smør med krydderier, limesaft og persille og smør det på majskolberne.

Pak majskolberne ind i alufolie, grill dem over indirekte varme ved 200 °C eller i ovnen og vend dem regelmæssigt.

Pak majskolberne ud, smør dem med det sidste smør og server dem rygende varme.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her