Logo

Røgede pølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røgede pølser

 

I stedet for at pochere pølserne kan man også vælge at varmryge dem. Det har mange fordele. Dels får pølserne en dejlig røget smag

 

Personer: 4. Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 50 min. Grillmetode: Indirekte. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 110 °C. Kernetemperatur: 75 °C. Udstyr: Rygeudstyr, træflis

 

# Ingredienser

8 ferske pølser fx ringridder

 

I køkkenet

Tag pølserne ud af køleskabet (ca. 20 minutter inden tilberedning).

 

Ved grillen

Klargør grillen til røgning ved hjælp af minion-metoden med et fuldt vandkar og 2 kg utændte briketter.

Tilfør tændte briketter i en mængde, der svarer til en tredjedel grillstarter.

Læg en håndfuld fugtige træflis på briketterne.

Røg pølserne, til de har en kernetemperatur på 75 °C.

 

Tips: Igen kan det betale sig at være tålmodig og lade de røgede pølser hvile i køleskabet et døgns tid, så røgsmagen får lov til at udvikle sig.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her