Logo

Rød snapper på grillen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rød snapper på grillen

 

Rød snapper er et klogt valg, når du vil grille fisk, især hvis du har fiske-entusiaster at tilfredsstille. Snappers har fast kød og giver dig mulighed for at bruge forskellige krydderier. Du kan grill en hel rød snapper eller fileter. Til 4 Personer.

 

# Ingredienser

4 bananblade

2 lime

3 fed hvidløg

4 røde snappere a ca. 350 g

2 forårsløg, i tynde skiver

2½ cm frisk ingefær

1 løg, finthakket

4½ tsk jordnødde- eller majsolie

3 spsk ketjap manis eller anden sød soja

1 tsk stødt koriander

1 tsk stødt spidskommen

¼ tsk stødt nellike

¼ tsk stødt gurkemeje

*

 

I køkkenet

Skær om nødvendigt bananbladene til i 40 x 40 cm store kvadrater med en skarp kniv eller saks. Skær 1½ lime og 1 fed hvidløg i tynde skiver.

Rens fisken og fjern skællene, skyl den ind- og udvendigt i rindende koldt vand.

Dup den tør i et stykke køkkenrulle og skær en række dybe, skrå rids på begge sider med en skrap kniv.

Pres limeskiver og hvidløg ind i ridsene.

Læg fiskene på bananbladene og drys med forårsløget.

 

Hak resten af hvidløget fint og pres saften ud af den sidste halve lime.

Hak ingefæren fint og kom den op i en skål sammen med hvidløg, løg, olie, ketjap manis, krydderier og limesaft og rør det sammen til en pasta.

 

Smør fiskene ind- og udvendig med pastaen.

Rul pakkerne sammen og bind dem til med kødsnor.

 

Ved grillen

1 Varm grillen godt op.

Bag pakkerne på grillristen ved jævn- stærk varme i 15-20 min.

Vend dem et par gange undervejs.

Server straks.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her